Izvor joda na potpuno prirodan način

0

Sadržaj

Rate this post

Borati (supstance bora) bi trebali biti dobar eliminator fluorida. Boraks (poznat i kao borat soli) zapravo se smatra ekonomičnim izvorom borata. U Sjedinjenim Državama prodaje se kao omekšivač vode i deterdžent u trgovinama mješovitom robom. O boraksu postoje mnogi dokumenti da će on učinkovito pomoći unutarnjem čišćenju od natrijevog fluorida. Međutim, može se uzimati jednostavno u vrlo malim sustavima s destiliranom vodom.

Trenutno se mala količina kao što je 1/32 do četvrtina žličice boraksa u jednoj litri vode (cirkulira u malim dijelovima tijekom dana) pokazala u testovima i korisnom i sigurnom. Doza je jedna osmina žličice s malo morskog natrija – queer.hr (redovito na jednu litru vode) treba biti posebno uspješna. Međutim, slobodno pratite ovaj list sa smjernicama.

vitaminsStručni testovi pokazali su da jod može povećati uklanjanje fluorida putem mokraće. Povremeno je režim prehrane nezadovoljavajući u jodu, osobito ako netko ne jede ribu i pazi, idealno s neprirodno jodiranom soli da ne konzumira nikakve proizvode.
Unutar ovog scenarija, oceansko povrće poput Hijiki -, Dulse – ili Arame alge može povećati izvor joda na potpuno prirodnu metodu i istovremeno podržati fluorid iz cjevovoda.

Ipak, detoksikacija fluorom uz pomoć joda oslobađa tijelo od važnog kalcija.

Stoga bi visokokvalitetni izvor kalcijevog minerala i magnezija trebao biti uključen u ovu konkretnu situaciju (kao primjer Sango marine-Corall). Nadalje, naši stručnjaci toplo preporučuju uzimanje ekstrakcije fluorida zajedno s jodom iz lecitina.
Drvo tamarind je zapravo izvan Afrike, zapravo je sada dodatno raslo u Indiji, jugoistočnoj Aziji i jugu Sjedinjenih Država. U svom schotenförmigen plodu je slatko-kisela pulpa koja ima prilično povoljan učinak na probavu.

Kora i lišće biljke tamarind moraju biti praktični za smanjenje fluorida, s tim u vezi. Od njega se mogu proizvoditi čaj, esencije, kao i tinkture.

Lišće tamarinde možete nabaviti u azijskoj trgovini ili kod stručnjaka za ayurvedsku medicinu. Nažalost, u izvorima se zapravo navodi određena doza.

Čak i kada posljednji dokazi još uvijek postoje, neki američki Naturheilkundige koriste melatonin za uklanjanje fluorida koji dolazi iz fizičkog tijela. Melatonin je tjelesni hormon koji dolazi do večeri u dijelu srednjeg mozga veličine zrna graška – pinealne žlijezde (epifize) – stvara se iz serotonina i naredbi koje se sastoje od dnevno-noćnog ritma tijela.
U epifizi se vapnenački spojevi nakupljaju s godinama, a time i kalcijev mineral fluorid. Zajedno, stvaranje melatonina se smanjuje kako starimo.

Melatonin je zapravo dodatak prehrani. uzeti, to bi trebalo dovesti do dekalcifikacije pinealne žlijezde i ekstrakcije iz rezidentnog fluorida.

Melatonin prolazi kroz medicinsku regulativu u Njemačkoj i zapravo se ne nudi kao dodatak prehrani, već samo na recept. U Sjedinjenim Državama, ipak, dodaci melatonina su lako dostupni i ljudi zapravo posvećuju puno više melatoninu nego aspirinu.

U međuvremenu, smatra se da bi melatonin mogao zaštititi od Alzheimerove bolesti s obzirom na to da djeluje neuroprotektivno i također se oslobađa od radikala. Melatonin bi trebao biti samo noću, jer to je umor, kao i obično može pogoršati ritam od kontinuirano.
Uz unos melatonina u obliku dodataka obrocima, trebali biste se baviti puno sportskim aktivnostima, hraniti se zdravo (nedovoljno u usporedbi s prevelikim obrocima), kao i dosljedno prakticirati meditaciju ili provoditi slobodne vježbe.

Antioksidansi koji uklanjaju slučajeve povezane s fluorom

Mnoge od gore navedenih strategija ne samo da pomažu izbacivanju fluorida iz cjevovoda, već također pomažu fizičkom tijelu da se brže oporavi od štete izazvane fluoridom.
Prvo istraživanje, shvatili ste da oba visokokvalitetna antioksidansa mogu lako popraviti oštećenja poznatih kanala – rutin kao i EGCG – koja se javljaju nakon trovanja fluorom.
Rutin je zapravo flavonoid (druga biljna droga), koji se pojavljuje u brojnim vegetacijama, a posebno u cvjetovima maćuhice, u heljdi, u peršinu i još mnogo toga.

Indijska istraživačka studija iz 2015. godine otkrila je da je natrijev fluorid doveo do oštećenja tržišnih vrijednosti duše, povećanja oksidativne napetosti, porasta razine LDL kolesterola i smanjenja HDL kolesterola. Rutin, međutim – koji je zapravo lako dostupan u tabletama kao dodatak prehrani – mogao bi pomoći u značajnom preoblikovanju svih ovih vrijednosti.

BLOG